Privé zangles


Een deel van de les wordt besteed aan verschillende technieken zoals ademhalingstechniek, houding, stemtechniek, opwarmingsoefeningen, zangoefeningen, uitspraak (gezond leren zingen). Daarnaast wordt er gewerkt aan je repertoire. Je kunt zelf je favoriete nummers meenemen of we gaan samen op zoek naar nummers die bij jou passen. Ook eigen songs behoren tot de mogelijkheden. We gaan opzoek naar jouw eigen unieke stemgeluid en niet het imiteren van een ander. Bij beginners gaat het vooral om soepel en ontspannen leren zingen en je stemmogelijkheden vergroten. Tijdens de start van de zanglessen gaan we als eerste werken aan de juiste ademhalingstechniek, articulatie, mondstanden, houding, etc. Bij gevorderden komt steeds meer aandacht te liggen bij interpretatie, timing, presentatie en eventueel microfoon techniek. Indien gewenst wordt er ook aandacht besteed aan instrument begeleiding, theorie/gehoor- training en Estil Voice Training techniek.

 

Stemontwikkeling 

 

Bij mij kun je ook je eigen stem leren kennen, ademhaling technieken leren, je stem gebruiken om in verbinding met jezelf te komen. Dit, voor mensen die zich persoonlijk willen versterken binnen hun werk, dagelijks leven, loopbaan en /of presentatie. Voor iedereen die graag via de stem zichzelf meer wil ervaren en/of leren kennen, meer vreugde en vrijheid wil ervaren, meer in het lichaam wil thuiskomen, zich meer wil laten horen en/of meer wil durven!

 

 

Tarieven Zangles en Stemontwikkeling

 

Volwassenen:              €48 / sessie

                                    Zangkaart : € 139/ 3 sessie,   € 270 / 6 sessie,   € 528 /12 sessie 

 

 

Jongeren & Studenten:   €40 / uur

                                        Zangkaart : € 114/ 3 sessie,   € 222 / 6 sessie,   € 432 /12 sessie 

 

Een les duurt 50 minuten.

Alle prijzen zijn incl. 21%Btw

Aanbieding: 50%korting eerste les!!!

Betaling per giro  NL06 TRIO 0198 0270 79
Voorwaarden: betaling vooraf, afmeldingen twee dagen van te voren.
Locatie: Van Oldenbarneveldtstraat 90, Arnhem 

 

Stem en Beweging Workshop

 

Bewegen, spelen, zingen, verkennen, zoeken naar innerlijke gevoelens.

In deze workshop zullen we samen met ons lijf zingen, we zullen onze stem ons laten bewegen. We spelen, experimenteren door middel van gerichte opdrachten, hoe het lijf en ons geluid, onze stem elkaar beïnvloeden.

 

"Ik vond het een hele leuke workshop. De bewegingsaspecten vond ik heerlijk, de stemgedeelten spannend en samen maakten ze me erg vrolijk! En de sfeer in de groep vond ik gezellig en open. Kortom, een geslaagde dag!" Sabrina Pluijm

 

"Ik vond het een erg leuke workshop. Het is fijn om met je lijf bezig te zijn en te voelen wat het allemaal kan.Vooral het bewegen samen met een ander: verrassend. Mijn stem gebruiken vond ik moeilijker maar uiteindelijk durfde ik wel meer geluid te maken. In combinatie met beweging heb ik erg gelachen, we hadden een leuk groepje" Cora Smith

 

"De manier waarop wij ons non-verbaal laten zien, heeft een grote impact op de manier waarop wij met onszelf en onze omgeving communiceren. Met stem en bewegen gaat het niet om een liedje met woorden, maar wel om enkel de geluiden, bewegingen en de effecten daarvan. Het is natuurlijk best confronterend om bijvoorbeeld te merken dat jij volledig blokkeert als je uitgenodigd wordt om vanuit improvisatie geluiden en bewegingen in de interactie met een ander in te zetten."

Dinka de Winkel, Opleiding Persoonlijke Communicatie. Animis Mens en Organisatie.

 

“Leuk, spelen als een kind, plezier gemaakt, lachen, grappig, los van alles” Carin

 

“Heerlijk om zo met je lijf en je stem bezig te zijn, heel bevrijdend.” Fenneke

 

“Spannend maar ook bevrijdend! Vrijer worden met stem en lichaam. Het werken met het lichaam maakt dat de stem ook losser en vrijer wordt!”. Yvonne

 

 

Deze workshop is ontwikkeld door Mónica Coronado, Basisschool lerares (Barcelona SP) en muzikant (zangeres, Arnhem NL). Na een aantal jaren te hebben samengewerkt in verschillende projecten in combinatie met muziek, dans en theater heb ik verschillende manieren geleerd om een weg te openen naar een vrijere expressie van ons lichaam en onze stem. Met deze nieuwe invalshoek kan het lichaam zich uitbreiden naar nieuwe paden van expressie. Ik gebruik oefeningen met principes uit Tai Chi, Yoga, Pilates en Feldenkrais. Het doel is om door gebruik van lichaam en stem zo veel mogelijk ontspanning te bereiken en nieuwe energie op te doen.

 

Neem contact op voor data/prijzen

 

 

Spaanse les​

 

Vanaf nu biedt Monica ook spaanse les aan! Op elk nievau kunt u instappen en u zult dan les krijgen in groepjes van 6 personen of individueel. Heeft u interesse? Neem dan voor meer informatie contact op via mail .

Precios:

 

CLASE PRIVADA

 

1uur           €39

6 uur          €228

12 uur        €444

 

 

CLASES GRUPALES

€15pp, min 4 mensen

75min

 

 

inflow design. © Copyright 2014. all rights reserved.